19 Şubat 2015 Perşembe

Web Tasarım

Merhaba,

İnternet dünyasında kendini göstermek kurumsal yada kişisel web sayfaları hazırlayarak mümkündür. Günümüzde web sayfasına ihtiyaç duyulmadığı ve facebook - twitter gibi sosyal sitelerde bir sayfa oluşturmanın yeterli olacağı fikri hüküm sürse de aslında durum hiç de öyle değil.

Evet belki bu sosyal ağlar üzerinden daha fazla kullanıcıya ulaşılabilir ama bir ürünün pazarlanması konusunda sosyal ağlar pekte yardımcı olmuyor.

Yapılması gereken kendi kişisel yada kurumsal web sitenizi kurup sosyal ağlar üzerinden kullanıcıların sitenizi ziyaret etmesini sağlamak. Burada içeriğiniz en önemli unsurdur. Kullanıcı web sitenize girdiği zaman orada kalmalı ve bu zaman zarfında sıkılmadan sitenizde gezinmelidir.

Ticari amaç güden kurumlar sosyal ağlar üzerinden bu amaçlarını gerçekleştiremezler ama sosyal ağlar üzerinden kendi internet sitelerine kullanıcıları davet ederek kendi internet siteleri üzerinden bu amaçlarını gerçekleştirebilirler. Öyleyse kurumunuzun ve kişisel çalışmalarınızın pazarlama platformu kendi web siteniz olmalıdır.
Sizde bir web sitesi istiyorsanız cexils@msn.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder